Nuorisotilan säännöt

Nuorisotalon sääntöjen noudattaminen luo edellytykset positiiviselle ilmapiirille. Säännöillä pyritään takaamaan jokaiselle nuorisotaloa käyttävälle turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö. Tähän pääsemme ottamalla huomioon toisemme sekä varomalla vaaratilanteiden aiheuttamista ja riskien ottamista. Nuorisotalon säännöt käydään läpi yhdessä työntekijöiden, lasten ja nuorten kanssa joka syksy.

Säännöt koskevat pääasiassa kaikkia nuorisotilan lapsia ja nuoria, mutta jotkin säännöt ovat kohdennettu nimenomaan joko lapsille tai nuorille.

KAIKKI KÄVIJÄT: Toiminnan ja käyttäytymisen nuorisotalolla on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Hyvät käytöstavat kuuluvat nuorisotaloille. Kiroileminen, rasistiset kommentit, loukkaavat nimitykset ja kiusaaminen on kielletty.

KAIKKI KÄVIJÄT: Nuorisotilalle tultaessa ilmoittaudutaan heti ensimmäisenä.

KAIKKI KÄVIJÄT: Omat jäljet siivotaan.

KAIKKI KÄVIJÄT: Kaikille kävijöille annetaan mahdollisuus pelata pelikonsolipelejä.

KAIKKI KÄVIJÄT: Energiajuomat eivät ole sallittuja terveydellisistä syistä.

KAIKKI KÄVIJÄT: Käytetään vain nuorisotilan omiksi alueiksi määriteltyjä tiloja. Muihin monitoimitalon tiloihin ei mennä.

KAIKKI KÄVIJÄT: Liikutaan kävellen

KAIKKI KÄVIJÄT: Tupakoiminen, nuuskan käyttäminen sekä tupakkatuotteiden käsitteleminen on kielletty nuorisotalon tilaisuuksissa, tiloissa ja piha-alueella.

KAIKKI KÄVIJÄT: Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö ja hallussapito nuorisotalon tilaisuuksissa, tiloissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty.

ISOT KÄVIJÄT: Omien eväiden syönti ja valmistus kotitalousluokassa aloitetaan viimeistään klo 19.00.

PIENET KÄVIJÄT: Nuorisotilalle tullaan klo 12.40 asti vain ulkokautta. Mukaan otetaan kaikki ulkovaatteet ja reppu. Koulun jälkeen ei jäädä aulaan, vaan mennään joko nuorisotialle (missä ilmoittaudutaan), kirjastoon tai kotiin.

PIENET KÄVIJÄT: Pipoja tai muita päähineitä ei pidetä sisällä päässä.

PIENET KÄVIJÄT: Herkkuja syödään vain perjantaisin.

PIENET KÄVIJÄT:  Omat eväät syödään koulun ruokalan ohessa olevassa kahviossa.

PIENET KÄVIJÄT: Nuorisotilalla on kolme pelikonsolipäivää viikossa: keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 11.45 – 15.45. Niinä päivinä, kun ei ole pelikonsolipäivä, ei myöskään pelata kännykällä eikä kännykällä katsota videoita.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s