Esittely

Askartelua, liikuntaa ja pelailua – Ritaharjun nuorisotila tarjoaa monipuolista toimintaa eri teemoilla! Voit myös lukea, pelata lautapelejä ja biljardia. Visailupäivä kerran viikossa.

Ritaharjun monitoimitalon nuorisotila on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka: turvallinen ympäristö viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia. Nuorisotila sijaitsee Ritaharjun monitoimitalossa alakerrassa kirjaston vieressä.

Nuorisotilalla lapset ja nuoret voivat viettää aikaa pelaillen, askarrellen, lehtien ja musiikin parissa tai jutellen kavereiden ja ohjaajien kanssa. Nuorisotilalla voi myös tehdä läksyt koulun jälkeen, joko itsenäisesti tai ohjaajan avustuksella.

Tarjolla on myös monipuolista ohjattua toimintaa eri teemoilla. Nuorisotalon kävijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa.

Talomme työntekijät ovat lasten, nuorten ja vanhempien tukena ja apuna kaikissa lasten ja nuorten elämään liittyvissä asioissa. Olemme koulutettuja nuorisoalan ammattilaisia.

Oulun kaupungin Ritaharjun nuorisotilan nettisivu on osoitteessa http://www.ouka.fi/oulu/nuoret/ritaharjun-nuorisotila.

Nuorisotila löytyy myös facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/#!/pages/Ritaharjun-nuorisotila/254919804563231. Facebook on suunnattu pääasiassa isoille kävijöille. Myös ohjaajista Nooralla ja Esalla on oma profiilinsa Facebookissa (Nuoriso-ohjaaja Noora Kokko ja Nuoriso-ohjaaja Esa Talala).

Ritaharjun monitoimitalon liikennejärjestelyihin voi tutustua täällä Ritaharjun monitoimitalon liikennejärjestelyt

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s