Kesää kohti

iltap-aurinko

Kesäkuu tekee tuloaan ja koulut alkavat olla paketissa tämän kevään osalta. Myös nuokkari on alkanut valmistautua kesän viettoon. Nuokkarilla tällä viikolla vierailleet ovatkin jo saaneet huomata, kuinka seinät alkavat olla tyhjinä askarteluista ja ilmoituksista, ja kuinka pientä siivousta on alkanut tapahtua joka nurkassa.

Tämä lukuvuosi nuokkarilla on pitänyt sisällään monenlaista tapahtumaa ja kulkijaa. Olemme saaneet tutustua moneen uuteen isompaan ja pienempään kävijään, jotka toivottavasti jatkavat meillä kulkuaan myös ensi syksynä, sekä nauttia vanhojen käviöidemme seurasta. Kuudesluokkalaiset toivotammekin tervetulleeksi ensi syksynä isojen vuorolle, kun he siirtyvät yläkoulun maailmaan.

Tänä vuonna nuokkarilla on mm. kokkailtu, askarreltu, leikitty, pelailtu niin lautapelejä, biljardia, pingistä, korttipelejä kuin myös pleikkari-, wii- ja kännykkäpelejä, naurettu, herkuteltu, juteltu, käyty retkillä sekä isojen että pienten kanssa, kuvattu elokuvaa, liikuttu ja pelattu salissa ja ulkona sekä ihan vain oleskeltu omassa rauhassa ja kavereiden kanssa.

Nuokkarin tiloissa toimii ensi syksystä alkaen yksi iltapäivätoimintaryhmä avoimen toiminnan lisäksi. Myös kerhotoiminta tulee ensi syksynä jossain määrin uudistumaan, joten kannattaa tarkkailla blogia, tiedotamme niistä lisää syksyllä.  Muissakin asioissa jatkamme päivityksiä elokuussa, kun koulut alkavat.

Nuokkari sulkee ovensa perjantaina isojen vuoron jälkeen ja avaa jälleen syksyllä 12.8. pienille klo 11.00 ja isoille klo 16.00. Vanhemmat voivat halutessaan tulla tutustumaan nuokkariin lastensa kanssa jo päivää aikaisemmin 11.8. klo 14.00-15.30.

Oikein mukavaa kesää ja kesälomaa kaikille!

Terveisin nuokkarin väki 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s