Rasisminvastainen viikko

KEKE_fb_moku_v2

Viikolla 12 vietetään Rasisminvastaista viikkoa ja se tulee näkymään tällä viikolla myös nuokkarin arjessa mm. askarteluissa ja välipalakerhossa.

Torstaina 19.3. Ritaharjun oppilaskunta Ritahallitus järjestää peruukkipäivän ja kirpputorin, jolla myydään käytettyjä tavaroita euron hintaan. Jokainen voi lahjoittaa esimerkiksi vanhoja kirjoja, pelejä tai leluja myyntiin ja nuokkari vastaanottaa myytävää tavaraa keskiviikkoon asti. Kirppiksen tuotot lahjoitetaan monikulttuuristen perheiden hyväksi.

Torstaina tapahtuu muutakin! Ritaharjun iltapäivätoimintaryhmät ja nuorisotilan avoimen puolen porukka järjestävät yhteistyössä jo perinteeksi muodostuneen M.O.O.-tapahtuman. Klo 14.00 alkaen monitoimitalolla voi tutustua erilaisiin kulttuureihin kaikilla aisteilla. Luvassa on mm. musiikkia, askartelua ja makuja eri maista.

Rasisminvastainen viikko huipentuu Rajakylän nuorisotilalla järjestettävään koko perheen monikulttuuriseen päivään lauantaina 21.3. klo 12-15. Tapahtumaan kootaan buffetpöytä pienistä napostelupaloista. Jokainen voi halutessaan valmistaa kotona pieniä suolaisia tai makeita herkkuja ja tuoda mukanaan buffetpöytään tarjolle. Herkut voivat olla kotimaastasi tai ulkomailta. Tapahtumassa esiintyy Taikuri Kari, jonka taikatemput hämmästyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin. Lisäksi tapahtumassa on askartelua ja lapset saavat kasvomaalaukset. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille alueen asukkaille avoin. Samalla pääset tutustumaan Rajakylän nuorisotalon tiloihin ja toimintaan. Tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s