Nenäpäivä!

Nenapaiva_2014_pvm_CMYK

Viime vuonna järjestetty nenäpäivätapahtuma saa tänä vuonna jatkoa, kun kaikki Ritaharjun iltapäivätoimintaryhmät sekä nuorisotila osallistuvat nenäpäivään. Yhdessä olemme miettineet sopivia tapoja auttaa lasten kanssa. Tänäkin vuonna osallistumme tuomalla kotoa vanhoja tai jo käytöstä poistuneita ehjiä leluja, jotka myymme eteenpäin kaikki 1€ hintaan. Osallistumme myös leipomalla keksejä sekä tekemällä paperihelmikoruja.

Käytännössä jokainen vanhempi voi yhdessä lapsen kanssa miettiä kotona haluaisiko lahjoittaa yhden tai useamman lelun (max.3) myytäväksi nenäpäivän hyväksi. Kokoamme lelut yhteen ja myymme ne nenäpäivänä perjantaina 7.11. klo 14.00-16.00 monitoimitalon aulassa. Kaikilla on mahdollisuus ostaa perjantaina nenäpäivätuotteita ja osallistua erilaisille nenäpäiväpisteille. Lapsi voi ottaa max 5€ omaa rahaa mukaan.

Tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa on myynnissä nenäpäivätikkareita, nenäpäiväkeksejä sekä paperihelmikoruja. Tapahtumassa on myös onnenpyörä, pomppulinna, tanssipeli ja nenäpäivätietovisa. Kaikki tapahtumasta saadut tuotot lahjoitetaan nenäpäiväkeräykseen!

Viime vuonna saimme lahjoitettua nenäpäiväkeräykseen 563€ ja uskomme, että tänä vuonna lahjoitussumma on vieläkin suurempi! Lisätietoa nenäpäivästä löydätte täältä.

Tehdään hyvää yhdessä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s